Известие

Collapse
No announcement yet.

Въздух за инжекцион 146 boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въздух за инжекцион 146 boxer

Потърсих в търсачката но няма никъде мнения.Къде се регулира въздуха за инчекциона на 146 1.6 boxer с баща ми се кйорихме цял ден и не можем да го намерим.То едва се вижда де е мъркуча за бензина.Но болче за регулиранбе на въздуха няма.Бях на преглед днеска,годишен.И ми казаха че иска малко да се пусне въздух.Кажете де е тва чудо
    Alfa 146 1.6 boxer 96g

145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

drigata на и аз това се чудя де е тва нещо и гори в повечко колата малко да и отпусна въздуха.На баща ми волвото 460 го намерихме но на моята красавица.Си е загадка още
      Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Какво е това въздух в инжекциона? Като сменях бензиновия филтър влезе въздух в инжекциона , но след това си запали като пич и няма ядове. Нещо са те подвели тия майстори
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Speeder Не колега да му овелича малко притока на въздух.трябва да има някъде за регулиране болче но не го откривам.
          Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Виж сега, аз не разбирам нищо в сравнение с Дригата, но си мисля че колата ти е с пълен инжекцион и тези настройки се правят не с болтчета, а са зададени в компютъра на колата.
            Кажи точно какво искаш да постигнеш или какъв ти е проблема и хората ще ти помогнат

www.ClassicCar-bg.com

Comment

колега моята няма компютър.Проблема ми е че и идва малко въздух.Искам да и овелича въздуха малко.146 boxer 95г накрая.Тя и аербеци няма хибрид някаква луда фръцла е моята кола а може и да се регулира електронно? не знам помогнете плсс
              Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Как няма инжекцион??? Да не е с някой двигател от 33? Карбуратори ли има тогава?

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Има инжекцион колега не е карбуратор.(няма компютър)
                  Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Ок аз се предавам. Другите да помагат.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Това че нямаш борд компютър незначи че самата кола няма такъв!Тия кадето са ти го казали това да ходиш да ги застреляш и те да си регулират въздуха с болче ако ней стига въздух пробвай да смениш въздушния филтер ама аз незнам изобщо как са го измислили това "неи стига въздух"
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

acko88 Кво да ти кажа колега.Инжекциона не съм го пипал никога за 2г.Други коли съм пипал,има болче и се ригулира от там,ама тва няма.И въздушния ми филтар ще да е за смяна,сменях го преди година.Утре ще го сменя.Просто се питах дали няма да има от някъде сам да си го ригулирам.Ако не да ходя на диагностика някъде.Ама в Бургас не знам де
                        Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Е да ма тук е коренно различно, от това дет си барал до ся! Тук имаш така нареченото моторче за празен ход. И си го управлява компа! ... ...
                          146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

fosil ко приказваш е? кви болтчета е? няма таквоз нещо, комп. има!
                            145, 1.6 I.E. Boxer
                            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                            Subaru Legacy 2.5

Comment

В интерес на истината болтче има, даже е пломбирано
                              Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Working...
                              X